3. november 2010

Karrieredrømme og -forvirring!

Jeg har nu officielt været ledig i en måned og selvom jeg stadig har masser af lyst og energi at trække på, så er der også dage, hvor det forekommer ret meget "op af bakke".

Der er mange "hvis"er i spil hele tiden. Og tvivlen, der tager over.

Lige nu har jeg sat mig som mål, at jeg vil tilbage i bibliotekerne og arbejde, meget gerne som egentlig bibliotekar. Det har sine udfordringer, når man ikke lige har det der uddannelsepapir i hånden. Men jeg må jo netværke mig ud af det, og har heldigvis en del kontakter at trække på. Og muligheden for at tilbyde mig selv i fire ugers virksomhedspraktik.

En anden del af mig skæver til de kommunikationsstillinger, der trods alt bliver slået en del op af. Det trækker også. Her kunne jeg så godt tænke mig 6 ugers selvvalgt uddanelse (betalt af A-kassen), enten i journalistik eller kommunikation.

Så er der udfordringen omkring Arthur, der gerne skulle starte i en (god!) vuggestue primo januar. Hvordan kan det kombineres med evt. virksomhedspraktik, efteruddannelse, jobstart eller hvor jeg nu er på det tidspunkt ... ?? Jeg vil jo gerne være med, når han skal køres ind. I hvert fald noget af tiden.

Jeg ved jo godt, at det hele falder i hak på et tidspunkt, og man skal tage en dag ad gangen og alt det der. Men behøvede det lige være november samtidig med?

Uh, hvor det blæser
Uh, hvor det blæser
Uh hvor det blæser væm'ligt koldt


Bladene de falder
Bladene de falder

Bladene de falder fler' og fler


Uh hvor vi fryser
Uh hvor vi fryser
Uh hvor vi fryser mer' og mer'