21. oktober 2008

Facebook duer ikke her!

Facebook stjæler min opmærksomhed og min blog lider under det, men det er et fænomen der også er set hos andre.

Der er dog en begivenhed der kræver lidt ekstra fokus, nemlig søndagens besøg af min onkel Freddy. Nok bor han lige inde ved Søerne her i København og nok har jeg besøgt ham flere gange i hans lejlighed derinde, men det er første gang jeg har taget skridtet til at invitere ham hjem - pga. en måske forkert antagelse om, at han ikke var så meget for det.

Men det lykkedes i første forsøg - og lidt komfort med at tilbyde at hente ham i bilen ......Som tak for vores invitation havde han aftenen forinden tegnet den flotteste tegning med efterårsblade som tema til os. En tegning jeg er rigtig glad for (billeder følger, når det er rammet ind).

Næste skridt bliver at hjælpe ham med at få færdiggjort uafsluttede projekter i lejligheden, så han kan leje et værelse ud og dermed få et bidrag til huslejen. Ole har allerede sendt mail ud i netværket; så håber vi det giver bid.

Længere ude i fremtiden et lidt større projekt med at få udstillet hans mange gode tegninger og lave en hjemmeside til ham med henblik på lidt salg. Måske en bibliotekar med kulturformidling som speciale kan hjælpe her :-)