6. november 2008

Anbefalinger - opsamlingsheat

Jeg kan godt li' at give mine anbefalinger videre til andre. Måske kommer de frem ved en Google-søgning, måske når de kun ud til læsere af denne blog, men lidt har vel også ret.

Her kommer et lille opsamlingsheat fra de seneste måneder .....:

MusikSophie Auster: Sophie Auster
Vi faldt over denne cd inde i Arnold Busck og som ægte Auster-fans måtte vi jo eje den. Det viser sig at den er helt tilbage fra 2005, men hold da op, hvor er den go! En god blanding af romantiske og livlige sange på både fransk og engelsk. Bestemt en lille perle.

http://www.myspace.com/34806819
Annika Aakjær: Lille filantrop
Jeg hørte hende som opvarmning til en koncert i Vega og blev betaget af hendes jyske Pippi Langstrømpe-charme ..... Fantastisk sjove tekster. Og nu hører jeg jævnligt hendes cd, når jeg kører bil.

http://www.facebook.com/pages/Annika-Aakjaer/16619086537


ButikkerIrma-pigen, we love you!
Især er vi glade for den Irma, der ligger på Falconer Torv. Rummelig, super udvalg og søde folk ved kassen. Vi håber dog den kan løbe rundt, for der er sjældent ret mange kunder ad gangen.
Jorun Garn, Godthåbsvej - Frederiksberg
Jeg har genoptaget strikkepinde-gymnastikken og har fundet stor fornøjelse ved at handle i Jorun Garn. Ejeren - som at dømme efter hendes accent vist er islænding - er en meget kompetent og engageret garn-entusiast. Jeg er ret sikker på at jeg kommer til at lægge en del penge her.

http://www.jorungarn.dk/
Alt til hund og kat (online)
I forbindelse med indkøb af klatrestativ til Aura - så hun selv kan komme op på vores repos - fik jeg en utrolig service fra "Alt til hund og kat", så dem vil jeg varmt anbefale andre at bruge.

http://www.alttilhundogkat.dk/hovedmenu.6


Nyhedsbrev


Fra Danmark i Kærlighed
Dagligt tikker der en mail ind i min indbakke under overskriften "Dagens hjerteblad", som giver mig fif til at leve et liv i kærlighed. Det er en rigtig god lille feature, som jeg vil opfordre andre til at tilmelde sig. Du kan gøre det lige herPolitik

Obama
Også jeg er ramt af Obama-feberen og jeg ser frem til at følge ham de næste mange år.