12. maj 2008

Liveblogging fra vores nye gang

Jeg er rykket ud i gangen med Oles bærbare, da det har vist sig at Aura - efter at være blevet flyttet over i det nye hjem i dag ved 12 tiden - er mest tryg herude.

Det var ellers en hjerteskærende oplevelse at flytte hende. Hun "græd" hele vejen i bilen og de første 30 minutter her. Nu er hun mere rolig, dog stadig mest tryg når jeg er i nærheden og det er jeg så! Man er vel kattemor med stort K! :-)
Ellers kan jeg berette om en lang række fridage, hvor jeg har flyttet mine ting og vi også er nået ret langt herovre. Det er skønt at være kommet så langt i programmet og det bliver ikke dårligere af at det er total sommer (25 grader) her i maj. Måske er det derfor at jeg føler det lidt som at bo i et sommerhus: her er lyst, her er sprossede vinduer og ikke mindst er her meget stille. Jeg er allerede MEGET glad for at bo her .....

Lørdag var jeg hele dagen i Odense med arbejde - vi havde en lille Amagerbank-bod til Feminas kvindeløb, med det primære fokus på en konkurrence om et spaophold for to. Det var en udpræget fornøjelse og succes, med hjælp fra vejret.